Αρχική ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ Αναζωογονήστε τα μαλλιά σας με φυσικό τρόπο!

Αναζωογονήστε τα μαλλιά σας με φυσικό τρόπο!

95
0

Συνεχίζουμε να βρίσκουμε βιολογικούς τρόπους για να κάνουμε τις διαδικασίες περιποίησης του δέρματος και των μαλλιών μας πιο ευχάριστες και αποτελεσματικές. Η λάσπη της Νεκράς Θάλασσας είναι μια καινοτομία που ανοίγει νέους δρόμους για τον κόσμο της ομορφιάς και της κοσμετικής. Χρησιμοποιώντας τη λάσπη της Νεκράς Θάλασσας στα μαλλιά σας αποκτάτε μια αισθησιακή εμπειρία που μπορείτε να απολαύσετε έχοντας ικανοποιητικό αποτέλεσμα τόσο στην εμφάνιση όσο και στην υγεία τον μαλλιών σας.

Περιποίηση μαλλιών με λάσπη Νεκράς Θάλασσας

1.Ενισχύει την ρίζα των μαλλιών

Η λάσπη Νεκράς Θάλασσας είναι αποτελεσματική για την περιποίηση των μαλλιών καθώς παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά στο τριχωτό της κεφαλής και στα μαλλιά σας. Με αυτόν τον τρόπο, η λάσπη της Νεκράς Θάλασσας ενισχύει τις ρίζες των μαλλιών σας. Το αλάτι στη λάσπη της Νεκρής Θάλασσας καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής και βελτιώνει την κατάσταση των τριχοθυλακίων για να μεγιστοποιήσει την ανάπτυξη των τριχών. Το μαγνήσιο αυξάνει τη ροή του αίματος στους θύλακες των τριχών και συμβάλλει στο να δυναμώνουν οι ρίζες των μαλλιών.

2.Μειώνει την πτώση των μαλλιών

Η τακτική χρήση της λάσπης Νεκράς Θάλασσας μειώνει αποτελεσματικά την πτώση των τριχών. Παρέχει τη βασική διατροφή στα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής σας. Μειώνει την πτώση των μαλλιών ενισχύοντας τις ρίζες των μαλλιών, αφαιρώντας την πιτυρίδα,μειώνοντας παράλληλα τον κνησμό. Η λάσπη της Νεκράς Θάλασσας περιέχει μαγγάνιο που αυξάνει τη ροή του αίματος. 10 λεπτά χρήσης της λάσπης Νεκράς Θάλασσας στο τριχωτό της κεφαλής  μπορεί να προσφέρει τη σωστή ποσότητα μαγγανίου που είναι απαραίτητη.

3.Παρέχει τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λάσπη της Νεκράς Θάλασσας όχι μόνο στο τριχωτό της κεφαλής αλλά και σε ολόκληρο το μήκος των  μαλλιών σας. Η λάσπη της Νεκράς Θάλασσας περιέχει πολλά μεταλλικά στοιχεία για να κάνει τα μαλλιά σας πιο δυνατά και το κάλιο ενυδατώνει την τρίχα. Όλα τα θρεπτικά συστατικά της λάσπης Νεκράς Θάλασσας σας δίνουν μια υγιή και λαμπερή τρίχα. Επίσης, αυξάνει σημαντικά το μήκος των μαλλιών σας. Η συνεχής εφαρμογή θα σας βοηθήσει να επιλύσετε το πρόβλημα της ψαλίδας.

4.Αφαιρεί την πιτυρίδα

Τα μέταλλα της  λάσπης Νεκρής Θάλασσας φέρουν μεγάλη αποτελεσματικότητα για την καταπολέμηση της πιτυρίδας. Εάν το δέρμα σας υποφέρει από νιφάδες και ξηροδερμία χρησιμοποιήστε προϊόντα με αυτή τη λάσπη. Ενυδατώνει το δέρμα του τριχωτού σας σωστά, παράλληλα σκοτώνει τα βακτήρια που προκαλούν πιτυρίδα.

5.Απομακρύνει τα τοξικά υλικά και τους ρύπους

Τα μαλλιά μας συνδέονται πολύ με το εξωτερικό περιβάλλον. Γι αυτό, απορροφούν πολλούς ρύπους. Ορισμένοι ρυποί μπορούν να απομακρυνθούν με τη χρήση κανονικού σαμπουάν, ωστόσο άλλοι απορροφούνται από το εσωτερικό του τριχωτού της κεφαλής. Η θεραπεία 20 λεπτών μπορεί να απομακρύνει όλες τις τοξίνες και τους ρύπους από τα μαλλιά αποτελεσματικά.. Μέσα σε 2-4 εβδομάδες, θα έχετε ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Το Φρούτο της Αθανασίας, ένα θαύμα για τα μαλλιά σας

Το εκχύλισμα ροδιού δεν είναι μονάχα γνωστό για τα οφέλη του για το δέρμα και την υγεία, αλλά και για την ικανότητά του να αναζωογονεί την υγεία των μαλλιών. Φέρει εκπληκτικά οφέλη για τα μαλλιά και είναι καλό για όλους τους τύπους μαλλιών. Μερικά από τα οφέλη περιλαμβάνουν:

1.Αναζωογονεί τα θαμπά και ξηρά μαλλιά:

Το εκχύλισμα από ρόδι αναζωογονεί τα θαμπά και ξηρά μαλλιά και τα προστατεύει από τη ρύπανση του περιβάλλοντος.

2.Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής:

Η υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες στο εκχύλισμα ροδιού αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής και ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία, αυξάνοντας την ανάπτυξη των τριχών.

3.Καθαρίζει τα υπολείμματα του τριχωτού της κεφαλής:

Οι θύλακες των μαλλιών συχνά φράσσονται λόγω της πιτυρίδας και του λεπιοειδούς δέρματος. Αυτό βλάπτει τα θυλάκια της τρίχας και καταστέλλει την ανάπτυξη των μαλλιών. Το εκχύλισμα ροδιού καθαρίζει τους συσσωρευμένους ρύπους από το τριχωτό της κεφαλής, διεγείροντας την ανάπτυξη των τριχών.

4.Αντι-κνησμικη ιδιότητα:

Το εκχύλισμα ροδιού καταπραΰνει και καταπολεμά τα βακτήρια του τριχωτού της κεφαλής. Οι αντι-κνηστικές ιδιότητες του βοηθούν στη θεραπεία των τραυμάτων του τριχωτού της κεφαλής όπως η ψωρίαση και το έκζεμα του τριχωτού της κεφαλής. Ανακουφίζει επίσης την ερυθρότητα και τη φλεγμονή που συνοδεύουν αυτές τις συνθήκες του τριχωτού.

5.Ισορροπία στο επίπεδο του pH του τριχωτού της κεφαλής:

Το εκχύλισμα ροδιού λειτουργεί καλά για να εξισορροπήσει το επίπεδο pH του τριχωτού της κεφαλής. Εξουδετερώνει την επίδραση της υπερβολικής παραγωγής σμήγματος, μειώνει την λιπαρότητα των μαλλιών και διεγείρει τους θύλακες των τριχών. Μαλακώνει, ενισχύει και ξεπλένει τα σωματίδια ρύπων και τα βακτήρια από το τριχωτό της κεφαλής.

Εφόσον κάνετε την έρευνα σας, σας προτείνουμε να δείτε και αυτό.

Ειρήνη Διαμαντοπούλου
Marketing Προϊόντων & υπηρεσιών Ομορφιάς

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here