Αρχική Λία Παπαλούδη

Λία Παπαλούδη

10 φορές casting πέρασα για να γράφω κι εγώ στα Βοτανολογικά και τις 10 με έκοψε ο blogger παύλα εκπαιδευτικός παύλα περιβαλλοντολόγος. 
 -Δεν μπορείς χρυσή μου να γράψεις εδώ μέσα αν δεν έχεις ένα βιογραφικό. Ποια θα είσαι η άγνωστη Χ;;; 
-Δεν μου αρέσει κύριε blogger να ομιλώ δια το άτομον μου. Πρέπει να πω και την ηλικία μου;;; Να γράψω 44.4 γιατί το 45 μου κάθεται βαρύ;;; Να πω ότι έχω κι έναν γιο λεβένταρο ,15 ετών ;;

 -ΣΠΟΥΔΕΣΣΣΣΣΣΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣΣΣΣΣΣ;;; 

 – Μην φωνασκείτε κύριε εκπαιδευτικέ μου , έχω μεταπτυχιακό στο διεθνές marketing. Έχω κάνει και 3 χρόνια Feng Shui και έχω πτυχίο στο flying stars , αλλά ο πνευματικός μου , μου είπε ή το καις ή σε αφορίζω. Και το έκαψα. Με συμπονάτε καθόλου;;; -…………….
– Με τα βότανα καλή μου πώς ασχολήθηκες;;; 

 -Ήμουνα νια και άμυαλη , κι επειδή ο γιος ο ντελικανής έχει διάγνωση ΔΑΔ .Παρατήρησα πως κάθε που ‘’τσίμπαγε’’ μια ιωσούλα πισωγύριζε σε όλα τα επίπεδα μόλις πήγαινα να δώσω έστω και λίγο σιροπάκι. Τι να κάνω η γυναίκα;;; 

Έπιασα προγιαγιάδες, γιαγιάδες, μπαρμπάδες κλπ να μάσω γιατροσόφια να γιάνω το παιδί μου.
 Ε αυτό ήταν ..κύλισα στα βότανα. Και έκτοτε δεν επανήλθα ποτέ.
 Ήρθε μετά και η οικονομική κρίση , έπρεπε να τσιτώσει και λίγο το μούτρο, άρχισαν λοιπόν και οι κρεμούλες, ήρθαν τα γεράματα και τα τριξίματα (των άλλων ) , μοιραία ακολούθησαν και οι φαρμακευτικές κηραλοιφές….και αυτά εν ολίγοις!