Select Page

ΠΑΡΦΕ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ

ΠΑΡΦΕ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ

Η συνταγή για να κάνουμε παρφέ με δημητριακά και γιαούρτι δε θα μπορούσε να είναι ευκολότερη! 

Αυτό όμως δεν της στερεί την υψηλή θρεπτικότητα και την υπέροχη γευση. 

Είναι ένα ευπαρουσίαστο επιδόρπιο που μπορεί να γαρνιριστεί με τα αγαπημένα μας φρούτα και να σερβιριστεί στη στιγμή ή παγωμένο.

Χρησιμοποιήστε γυάλινα ποτήρια αντί πλαστικών μπωλ για να κερδίσετε μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

Υλικά:

ψιλοκομμένες φράουλες, βατόμουρα, ροδάκινο ή όποιο άλλο φρούτο προτιμάτε γιαούρτι με γευση φρούτων ή απλό με 0% ή 2% λιπαρά περίπου 200 γραμμ. βρώμη ή δημητριακά
φυλλα φρέσκου δυόσμου

Εφαρμογή:

Βάλτε μια κουταλιά γιαούρτι στον πάτο του ποτηριού.
Βάλτε ένα στρώμα ψιλοκομένων φρέσκων φρούτων.

Προσθέστε ένα στρώμα ρώμης ή δημητριακών.

Συνεχίστε τις στρώσεις με την ίδια σειρά και καταλήξτε σε γιαούρτι.

Γαρνίρετε την κορυψή με λίγα κομματάκια φρούτου και τα φύλλα φρέσκου δυόσμου.

Αν το επιθυμείτε μπορείτε να μπροσθέσετε μερικούς ξηρούς καρπούς για γαρνίρισμα.

Απολαύστε το αμέσως ή παγωμένο, μετά από λίγη ώρα στο ψυγείο.

Botanologika

About The Author

Trackbacks/Pingbacks

  1. Μπλε παπαρούνα | My CMS - […] Όπως και τα συγγενικά τους φυτά, το γένος Meconopsis περιέχει παρόμοια αλκαλοειδή με το γένος Papaver. Αλλά το γένος…

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

<

Αρχειο

Κατηγοριες

https://www.facebook.com/pg/HybridStudioDesign"> width="200" height="200" border="0" cellpadding="0" bordercolor="#ffffff" background="https://botanologika.gr/wp-content/uploads/2018/09/250x250.png">

Ημερολογιο

Ιανουάριος 2015
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Δεκ   Φεβ »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
<