Αρχική TIPS Αντικαθιστώντας το κρασί στο μαγείρεμα

Αντικαθιστώντας το κρασί στο μαγείρεμα

26
0

Αν βρεθούμε λοιπόν σε αυτή την κατάσταση να μερικές ιδέες υποκατάστατων του κρασιού που χρειάζεται στη μαγειρική μας με μια μικρή επιφύλαξη: πριν το χρησιμοποιήσουμε να ελέγξουμε τη γλυκύτητα του.

Ως υποκατάστατο του λευκού κρασιού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λευκό βερμούτ, ζωμό κοτόπουλου με ξίδι
από λευκό κρασί, μηλόξιδο ή χυμό λεμονιού αραιωμένο σε νερό.

Ως υποκατάστατο του κόκκινου κρασιού αντίστοιχα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κόκκινο βερμούτ, ζωμό βοδινού με ξίδι από κόκκινο κρασί, μηλόξιδο ή ντοματοπελτέ αραιωμένο με λίγο ζωμό λαχανικών και ξίδι. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here