Αρχική TIPS Αντικαθιστώντας το κρασί στο μαγείρεμα

Αντικαθιστώντας το κρασί στο μαγείρεμα

76
0

Αν βρεθούμε λοιπόν σε αυτή την κατάσταση να μερικές ιδέες υποκατάστατων του κρασιού που χρειάζεται στη μαγειρική μας με μια μικρή επιφύλαξη: πριν το χρησιμοποιήσουμε να ελέγξουμε τη γλυκύτητα του.

Ως υποκατάστατο του λευκού κρασιού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λευκό βερμούτ, ζωμό κοτόπουλου με ξίδι
από λευκό κρασί, μηλόξιδο ή χυμό λεμονιού αραιωμένο σε νερό.

Ως υποκατάστατο του κόκκινου κρασιού αντίστοιχα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κόκκινο βερμούτ, ζωμό βοδινού με ξίδι από κόκκινο κρασί, μηλόξιδο ή ντοματοπελτέ αραιωμένο με λίγο ζωμό λαχανικών και ξίδι. 

Προηγούμενο άρθροΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΚΥΣΤΕΣ ΩΟΘΗΚΩΝ
Επόμενο άρθροΕύκολα σοκολατάκια με καρύδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here