Αρχική ¨Αγγελος Ορέστης

¨Αγγελος Ορέστης

Γεννήθηκα το 1950 και μεγάλωσα στα Τρίκαλα της Θεσσαλίας απ’ όπου έφυγα για να φοιτήσω στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς.
Μετά την αποφοίτησή μου παρέμεινα και εργάστηκα στην Αθήνα. 
Κατά την διάρκεια του εργασιακού μου βίου, ήρθα σε επαφή πρώτα με το ΡEIKI και ύστερα με πολλές άλλες Ενεργειακές και Εναλλακτικές Θεραπείες οι οποίες με κατέκτησαν μιας και μου έδωσαν λύση σε προσωπικό μου πρόβλημα… αποφασίζοντας να ακολουθήσω κάποιες από αυτές και να τις υπηρετήσω. 
Έτσι ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Reiki φτάνοντας μέχρι τον βαθμό του MASTER-TEACHER σε πολλά συστήματα Reiki, (USUI , Θιβετιανό, Caruna, Shamballa, Lightarian ) ενώ ασχολήθηκα και με άλλες ενεργειακές τεχνικές ,όπως το S.R.T, Spr, E.F.T, Agatsu , αυρικό μασσαζ ..κλπ 

Στο N.H.S πήρα το πτυχίο από: Ρεφλεξολογία , Su-jok, Ενεργειακή Διατροφολογία, Rejuvance, ηλεκτροβελονισμό και από πολλά είδη μάλαξης , συνεχίζοντας μέχρι και σήμερα τις σπουδές μου πάνω σ’ αυτού του είδους το αντικείμενο.. 
Πρόσφατα ολοκληρώθηκε ο τετραετής κύκλος σπουδών μου πάνω στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική (Π.Κ.Ι). 

Η επί 25 χρόνια ενασχόλησή μου με την Ολιστική Ιατρική, κάποια στιγμή μ’ έφερε σε επαφή με τα βότανα , από τα οποία μαγεύτηκα ολοκληρωτικά.. 

Επί 12 χρόνια παρακολούθησα και εξακολουθώ να παρακολουθώ, πλήθος σεμιναρίων, διαλέξεων, δημοσιεύσεων και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα που σχετίζεται με αυτά ..ενώ συνεχώς και περισσότερο με κατακτά ο κόσμος τους.. 

Σήμερα ζω στα Τρίκαλα και δραστηριοποιούμαι με τις Ενεργειακές –Συμπληρωματικές Θεραπείες αλλά και με τον χώρο των βοτάνων και ειδικότερα με βοτανικά παρασκευάσματα και διοργάνωση σεμιναρίων για την αναγνώριση τους, βλέποντάς τα και μέσα από την ενεργειακή – ολιστική τους διάσταση,…. 

Τηλ: 6977599987