Αρχική ΔΕΝΤΡΟΚΟΜΙΚΑ

ΔΕΝΤΡΟΚΟΜΙΚΑ

 

Μπορεί τα καρύδια, οι ηλιόσποροι, οι ελιές, το ρόδι και ο λιναρόσπορος να είναι μικροσκοπικοί καρποί, ωστόσο η αξία τους για την υγεία μας είναι αντιστρόφως ανάλογη με το μέγεθός τους.
Σε κάθε περίπτωση, οι  καρποί που απλόχερα μας χαρίζει η πλούσια ελληνική χλωρίδα, αποτελούν μια υγιεινή, θρεπτική και νόστιμη διατροφική επιλογή και γι’ αυτό δεν πρέπει να λείπουν από το διαιτολόγιό μας, όχι μόνο σε γιορτές και ειδικές περιστάσεις, αλλά και στο πρωινό, το σνακ ή το γεύμα μας. Πριν τους απολαύσετε με οποιονδήποτε τρόπο, γνωρίστε όλα τα μυστικά της επιλογής και της φρεσκάδας τους, αλλά και την ιδιαίτερη διατροφική τους αξία.