Αρχική TIPS Πώς να έχετε πάντα φρέσκο σκόρδο στην κουζίνα σας

Πώς να έχετε πάντα φρέσκο σκόρδο στην κουζίνα σας

110
0


Υλικά

Ελαιόλαδο
Σελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
Μυρωδικά της επιλογής σας (δεντρολίβανο, θυμάρι, ρίγανη)

Εκτέλεση

Σε επιφάνεια κοπής ψιλοκόψτε το σκόρδο σε μικρά κομματάκια και βάλτε το σε ένα γυάλινο δοχείο με αεροστεγές κλείσιμο. Στη συνέχεια καλύψτε το μείγμα σκόρδου με ελαιόλαδο κλείνετε το γυάλινο δοχείο και αποθηκεύετε στο ψυγείο.

Μ’ αυτόν τον τρόπο θα έχετε κάθε φορά φρέσκο σκόρδο για το μαγείρεμα των φαγητών σας χωρίς να το καθαρίζετε. Για τη συγκεκριμένη μέθοδο συνήθως αρκεί μια με δυο κουταλιές του γλυκού από το μείγμα σκόρδου για τα φαγητά σας.
 
Tip : Για περισσότερη γεύση προσθέστε μαζί με το ελαιόλαδο και ψιλοκομμένα μυρωδικά της επιλογής σας. 

Πηγή: timeout.gr

Προηγούμενο άρθρο8ο Therapy Planet Festival στις 22/01/2017
Επόμενο άρθροΠοια είναι τα αντιοξειδωτικά βότανα και πώς μας βοηθάνε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here