
ΥΛΙΚΑ
500 μλ νερο
8 κουταλιες καφε φιλτρου με άρωμα καραμέλας
1 λιτρο κονιακ ή τσίπουρο ή τσικουδιά
400 γρ. ζαχαρη
250 μλ νερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βραζουμε τον καφε με το μισο λιτρο νερο στην καφετιέρα.
Βραζουμε την ζαχαρη με τα 250 μλ νερο σε σιροπι.
Βαζουμε και τον καφε στο σιροπι και βραζουμε για λιγο
Επειτα προσθετουμε και το κονιακ ή το τσίπουρο ή την τσικουδιά.
Μόλις κρυώσει το βαζουμε σε μπουκαλια και αφηνουμε για 4 εβδομαδες σε ζεστο μερος.
ΠΗΓΗ