
Τι θέλουμε:
~6 κ.γλ. μαγειρική σόδα
~1/3 κ. γλ. αλάτι
~4 κ. γλ. γλυκερίνη
~15 σταγόνες αιθέριο έλαιο δυόσμο (ή μέντα)
~2 σταγόνες αιθέριο έλαιο tea tree
Τι κάνουμε:
Απλά ανακατεύουμε με τη σειρά που δίνονται τα υλικά.
Την πρώτη μέρα έχει σχετικά αλμυρή γεύση λόγω της σόδας και του αλατιού (σκεφτείτε θετικά όμως: έχουν λευκαντική δράση).
Την επόμενη μέρα μαλακώνει η αλμύρα της πάντως.
(Γέμιζε ο κόσμος δυόσμο στο ξέβγαλμα) και τη χρησιμοποιώ.