Οι γραμμές στο φλυτζάνι
Οι γραμμές στο φλυτζάνι

Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στις κάθετες στο χείλος του φλιτζανιού και στις παράλληλες.

-Παράλληλες γραμμές-

Αν είναι ευθείες και μακριές σημαίνουν μια εύκολη χωρίς δυσκολίες ζωή. 

Αν η ευθεία διακόπτεται με μικρές γραμμές και μοιάζει με συρματόπλεγμα, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν
Αν στην αρχή της υπάρχει ένα σύμβολο πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη, αν είναι στο τέλος η λύση των προβλημάτων εξαρτάται ιδιαίτερα και από αυτό το σύμβολο.

Γενικά μια ευθεία γραμμή σημαίνει: δρόμος, ταξίδι, πορεία ζωής ήρεμη και απρόσκοπτη. Ξεκινά κάτι που θα έχει λίγα εμπόδια και επιτυχία.
Πολλές ευθείες μαζί: υγεία, καλά γηρατειά, μακροζωία.
Ευθεία που τέμνεται από μικρότερες γραμμές: εμπόδια στο δρόμο, ατύχημα, ασθένεια.
Διακεκομμένη γραμμή: απογοήτευση σε κάποιο ερωτικό θέμα.

Τεθλασμένη/κυματιστή γραμμή: δυσκολίες, αναβολές σε οικονομικές υποθέσεις. Κάντε υπομονή, μη βιάζεστε.
Οι κυματιστές γραμμές αφορούν σκαμπανεβάσματα, και απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή. Η ζωή σου βρίσκεται πάνω σε ένα κύμα. Την μια φορά ανεβαίνεις ψηλά, έχεις επιτυχίες αλλά δεν προφταίνεις να χαρείς…ξανακατεβαίνεις.

Καμπύλη γραμμή: κάποιο κοντινό σας πρόσωπο, δεν είναι ειλικρινές απέναντι σας. Λυκοφιλία. Προσέξτε συναναστροφές που υποκρίνονται φιλικά αισθήματα προς εσάς. Πολλές καμπύλες: πολλοί φίλοι που έχουν ενωθεί εναντίον σας.

-Κάθετες γραμμές-

Δύο παράλληλες γραμμές που είναι κάθετες στο χείλος του φλιτζανιού είναι δρόμος, ταξίδι. Αλλιώς το λέμε και αυλάκι.
Εδώ κοιτάζουμε αν ο δρόμος είναι ανοιχτός για να μπορέσουμε να πούμε ότι το ταξίδι θα γίνει.
Αν όμως το αυλάκι δεν είναι καθαρό και διακόπτεται από κάτι τότε το ταξίδι ή δε θα γίνει ή θα υπάρξουν δυσκολίες. Προσέχουμε για κάποιο ατύχημα.

Κοιτάζουμε επίσης αν υπάρχουν (και πόσες) κουκίδες στην αρχή του δρόμου: αυτά είναι τα άτομα μαζί με τα οποία θα ταξιδέψουμε, ενώ στο τέλος του δρόμου είναι τα άτομα που θα συναντήσουμε.

Showing 1–6 of 64 results

Κατηγορίες

Τελευταία άρθρα

Έχετε πανάδες; Αντιμετωπίστε τις με φυσικό τρόπο

Έχετε πανάδες; Αντιμετωπίστε τις με φυσικό τρόπο

  Οι κηλίδες ή πανάδες που εμφανίζονται στα χέρια με την πάροδο του χρόνου είναι ένα σαφές σημάδι γήρανσης. Για το λόγο αυτό, συνεχίστε να διαβάζετε το παρόν άρθρο για να εξετάσετε ορισμένες συμβουλές για την αντιμετώπιση τους.  Πανάδες: τι πρέπει να...

Ιδιοκατασκευή αποστακτήριου

Ιδιοκατασκευή αποστακτήριου

 Γράφει-κατασκευάζει-φωτογραφίζει η Μαίρη Κεφαλά- Αξιοποιώ τα δώρα της φύσης Παρακολουθώντας ένα γραφικό βιντεάκι, ενός ζευγαριού Αζέρων, ( Αζερμπαϊτζάν), από αυτά που τελευταία έχουν κατακλύσει στο διαδίκτυο, ένιωσα εντελώς πλημμελής, όταν είδα το ζευγάρι, με τα...

Γιατροσόφια: πότε είναι επικίνδυνα;

Γιατροσόφια: πότε είναι επικίνδυνα;

  Γιατροσόφια: πότε είναι επικίνδυνα; Μήπως κάθε φορά που ένας απλός πονόδοντος σου χτυπάει την πόρτα, το ρίχνεις στις… ουζοκατανύξεις; Μπορεί το συγκεκριμένο γιατροσόφι να κρατάει χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι έχει αποτέλεσμα, ούτε ότι είναι...

Υγεία και εντερικό σύστημα

Υγεία και εντερικό σύστημα

  Οι απαντήσεις σε μερικά μεγάλα ερωτήματα όσον αφορά την υγεία σας θα μπορούσε να βρίσκονται μέσα σε ένα πολύ μικρό οικοσύστημα στο έντερο σας. Το microbiome (μικροχλωρίδα)- που συχνά αναφέρεται ως το «ξεχασμένο όργανο» του σώματος – αποτελείται από μια...