Home Όλα τα άρθρα Συνταγή για σπιτική μερέντα

Συνταγή για σπιτική μερέντα

3
0


Υλικά

2 μέρη ταχίνι μαύρο

1 μέρος μέλι

Χαρουπάλευρο (όσο πάρει)

Λίγα αλεσμένα φουντούκια

Λίγο νερό για το ανακάτεμα

Παρασκευή

Ρίχνουμε σε ένα σκεύος το ταχίνι και το μέλι και ανακατεύουμε πολύ καλά για να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα. Αν είναι σκληρό προσθέτουμε λίγο νεράκι.

Ρίχνουμε μία δύο κουταλιές χαρουπάλευρο και τα αλεσμένα φουντούκια.

Ανακατεύουμε ξανά.

Φέρνουμε τη μερέντα στη ρευστότητα που θέλουμε προσθέτοντας ή λίγο νερό ή λίγο χαρουπάλευρο.

              
Πηγή: Εργαστήρι για την τροφή με το cob.gr: Καταφύγιο Κισσάβου 25-27/11/2011

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here