Αρχική TIPS Εξαιρετικό μαλακτικό ρούχων από αιθέρια έλαια βοτάνων

Εξαιρετικό μαλακτικό ρούχων από αιθέρια έλαια βοτάνων

216
0

Το ξύδι είναι το μαλακτικό της επιλογής μας για πολλούς λόγους. Όχι μόνο είναι μη τοξικό, αλλά αφαιρεί και τα υπολείμματα σαπουνιού στο πρόγραμμα του ξεπλύματος και εμποδίζει το στατικό ηλεκτρισμό στο στεγνωτήριο.

Το πραγματικά διασκεδαστικό στην όλη διαδικασία είναι να χρησιμοποιείτε ξύδια με διαφόρων ειδών αρώματα. Τα αιθέρια έλαια μπορούν να δώσουν ένα φρέσκο, λουλουδένιο, δασώδες ή πικάντικο αποτέλεσμα οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο άρωμα σας ταιριάζει.

Η προσθήκη ενός ή δύο φλιτζανιών ξυδιού στο πρόγραμμα ξεπλύματος κάνει καλό στα λευκά, αλλά μεγαλύτερη ποσότητα από αυτή μπορεί να ξεβάψει ορισμένα χρώματα, ιδιαίτερα από υφάσματα ρεγιόν.

Ένα εύκολο, αρωματικό και αποτελεσματικό μαλακτικό μπορεί να περιέχει 4 λίτρα ξύδι και 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας.

Προσθέστε το αιθέριο έλαιο λεβάντας στο ξύδι κατευθείαν μέσα στο δοχείο και θα έχετε αυτόματα ένα μαλακτικό ρούχων. Ανακινείστε καλά πριν από κάθε χρήση. Για ένα μεγάλο φορτίο ρούχων, προσθέστε 1φλιτζάνι κατά την διάρκεια του κύκλου ξεπλύματος. Για μικρότερα φορτία ρούχων χρησιμοποιείστε ½ φλιτζάνι.

Αν τα ρούχα σας έχουν σκληρές οσμές αντικαταστήστε το αιθέριο έλαιο λεβάντας με 10 σταγόνες από αιθέριο έλαιο μέντας.

Πηγή: http://biodetersivi.altervista.org/homepage.htm

Προηγούμενο άρθροΤα βότανα που χρησιμοποιούσαν στην ιατρική στα μινωικά και μυκηναϊκά χρόνια
Επόμενο άρθροTο βότανο που θα σου δώσει super δύναμη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here