Αρχική ΔΙΑΤΡΟΦΗ Γαλακτοκομικά – Η χειρότερη τροφή για τον άνθρωπο Δρ. Μουρούτης

Γαλακτοκομικά – Η χειρότερη τροφή για τον άνθρωπο Δρ. Μουρούτης

256
0


Στην εκπομπή «ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ» με την Εύα Ντελιδάκη από το ΚΡΗΤΗ TV μαθαίνουμε πώς να επιλέγουμε την κατάλληλη θεραπεία για εμάς.


ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

“Το Νο. 1 χημικό καρκινογόνο είναι η ζωϊκή πρωτείνη. Όταν κάποιος τρώει ζωϊκή πρωτεϊνη (κρέας, γαλακτοκομικά, ψάρια) μπλοκάρει στους νεφρούς την ενεργοποίηση της βιταμίνης D”

“Η καζεΐνη είναι η πρωτεΐνη που χρησιμοποιείται ως ισχυρή κόλλα σε ξυλουργικές εργασίες. Οι επιπλοποιοί τη λατρεύουν ως συστατικό.

Η καζεΐνη στο αγελαδινό γάλα είναι 300% περισσότερη απ’ ότι η καζεΐνη στο μητρικό γάλα.


Σύμφωνα με τον διάσημο ερευνητή της διατροφής T. Colin Campbell, «οι πρωτεΐνες του αγελαδινού γάλακτος μπορεί να είναι το πιο σημαντικό χημικό καρκινογόνο στον οποίο εκτίθενται οι άνθρωποι.»¨

Ενας ξεχωριστός επιστήμονας, ο Δρ. Κωνσταντίνος Μουρούτης.

Για όσους δεν τον ξέρουν, οι ακαδημαϊκές του σπουδές ξεκίνησαν σπουδάζοντας Βιολογία και συνεχίστηκαν την Ιατρική σχολή της Φραγκφούρτης, σπουδάζοντας προληπτική και φυσική ιατρική.
 
Απέκτησε Διδακτορικό τίτλο με Ακαδημαϊκή διάκριση «um Laude” μελετώντας την επίδραση του ηλιακού φωτός στην παραγωγή μελατονίνης επί του ανθρώπινου οργανισμού. 

Η περαιτέρω εκπαίδευσή του συνεχίστηκε στο χώρο των Νευροεπιστημών πραγματώνοντας έρευνα, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας της Γερμανίας για το ποσοστό των αυτοκτονιών από καταχρηστικές ουσίες.

Την τελευταία δεκαετία είχε τη θέση του προϊσταμένου για την Ασφάλεια και Ακτινοβολία στο μεγαλύτερο κέντρο Ερευνών με Βαρέα Ιόντα της Γερμανικής Κυβέρνησης. Από το 2005 εργάζεται και είναι διευθυντής στο Ελληνικό Ινστιτούτο Νέας Ζωής και ως υπεύθυνος στον Οργανισμό Κοινωνικής Αγωγής και Πρόληψης Υγείας στην Ελλάδα, παράλληλα διδάσκει Προληπτική Υγεία στο Natural health Science College στην Αθήνα, και από το 2008 είναι καθηγητής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στις Επιστήμες Υγείας και Νευροεπιστήμες.


Βιβλία του είναι «Εξέλιξη και Δημιουργία» , «Αναδημιουργία εγκεφάλου». «Όλη η αλήθεια για το γάλα» , «Όλη η αλήθεια για τα εμβόλια» , «Διέξοδος από την κατάθλιψη»

ΠΗΓΗ 

Προηγούμενο άρθροΙσομετρικές ασκήσεις ενώ εσείς μένετε ακίνητοι
Επόμενο άρθροΗ συνταγή που εξαφανίζει τις λοιμώξεις του αυτιού! Συστατικά και τρόπος χρήσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here