Μάθε πως να φτιάχνεις το δικό σου κραγιόν!
Μάθε πως να φτιάχνεις το δικό σου κραγιόν!


Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο εύκολα μπορείς να φτιάξεις διάφορες αποχρώσεις κραγιόν με υλικά που 99% έχεις στο σπίτι σου. 

Θα χρειαστείς βαζελίνη, σκιά σε σκόνη και γενικά ότι παλιά καλλυντικά δεν χρησιμοποιείς που είναι σε μορφή σκιάς ή ρουζ.

Φυσικά τα χρώματα σκιάς που θα διαλέξεις θα πρέπει να είναι είτε ροζ, είτε καφέ, κόκκινα, μωβ και γενικά χρώματα που μπορούν να φορεθούν στα χείλια  απλά φαντάσου το χρώμα που έχει το αγαπημένο σου κραγιόν. 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: 

Σε ένα μικρό πιατάκι βάλε λίγη βαζελίνη.

 Πρόσθεσε την σκιά σε μορφή σκόνης με ένα κουταλάκι έτσι ώστε να ελέγχεις την ποσότητα που ρίχνεις (όποιο χρώμα σου αρέσει) και ανακάτεψέ το με την βαζελινή μέχρι να γίνει το μείγμα ομοιόμορφο. 

Αν το χρώμα δεν σου αρέσει ιδιαίτερα, μπορείς να προσθέσεις και άλλο χρώμα σκιάς ή ακόμα και ρουζ πειραματίσου μέχρι να πετύχεις την απόχρωση που σου ταιριάζει. 

Ανακάτεψέ τα καλά και με ένα κουταλάκι τοποθέτησέ το μείγμα που έχεις φτιάξει μέσα σε μία θήκη σαν αυτή που χρησιμοποιούμε για τους φακούς επαφής . 

Το νέο σου κραγιόν είναι έτοιμοκαι made by you! 

Για την εφαρμογή θα χρειαστείς απλά ένα πινελό χειλιών 🙂            

Showing 1–6 of 64 results

Κατηγορίες

Τελευταία άρθρα

Έχετε πανάδες; Αντιμετωπίστε τις με φυσικό τρόπο

Έχετε πανάδες; Αντιμετωπίστε τις με φυσικό τρόπο

  Οι κηλίδες ή πανάδες που εμφανίζονται στα χέρια με την πάροδο του χρόνου είναι ένα σαφές σημάδι γήρανσης. Για το λόγο αυτό, συνεχίστε να διαβάζετε το παρόν άρθρο για να εξετάσετε ορισμένες συμβουλές για την αντιμετώπιση τους.  Πανάδες: τι πρέπει να...

Ιδιοκατασκευή αποστακτήριου

Ιδιοκατασκευή αποστακτήριου

 Γράφει-κατασκευάζει-φωτογραφίζει η Μαίρη Κεφαλά- Αξιοποιώ τα δώρα της φύσης Παρακολουθώντας ένα γραφικό βιντεάκι, ενός ζευγαριού Αζέρων, ( Αζερμπαϊτζάν), από αυτά που τελευταία έχουν κατακλύσει στο διαδίκτυο, ένιωσα εντελώς πλημμελής, όταν είδα το ζευγάρι, με τα...

Γιατροσόφια: πότε είναι επικίνδυνα;

Γιατροσόφια: πότε είναι επικίνδυνα;

  Γιατροσόφια: πότε είναι επικίνδυνα; Μήπως κάθε φορά που ένας απλός πονόδοντος σου χτυπάει την πόρτα, το ρίχνεις στις… ουζοκατανύξεις; Μπορεί το συγκεκριμένο γιατροσόφι να κρατάει χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι έχει αποτέλεσμα, ούτε ότι είναι...

Υγεία και εντερικό σύστημα

Υγεία και εντερικό σύστημα

  Οι απαντήσεις σε μερικά μεγάλα ερωτήματα όσον αφορά την υγεία σας θα μπορούσε να βρίσκονται μέσα σε ένα πολύ μικρό οικοσύστημα στο έντερο σας. Το microbiome (μικροχλωρίδα)- που συχνά αναφέρεται ως το «ξεχασμένο όργανο» του σώματος – αποτελείται από μια...