Αρχική ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ Φυσικό αδυνάτισμα με ξύδι

Φυσικό αδυνάτισμα με ξύδι

115
0

Το αδυνάτισμα με ξύδι είναι άλλη μια μορφή αδυνατίσματος η οποία κατά καιρούς έχει δοκιμαστεί από πολλές γυναίκες οι οποίες εναποθέτουν τις ελπίδες τους για αδυνάτισμα στις μαγικές και σπάνιες ιδιότητες του ξυδιού και οι οποίες κακά τα ψέματα είναι γνωστές από τα πολύ παλιά χρόνια. 

Τότε που οι γυναίκες της παλιάς εποχής μην έχοντας την γνώση και την έρευνα των ημερών μας πάνω σε θέματα διατροφής δημιουργούσαν κατά κάποιο τρόπο τις δικές τους δίαιτες στηριζόμενες στην κατανάλωση κάποιας συγκεκριμένης τροφής.

 Κάπως έτσι λοιπόν δίνοντας έμφαση στην κατανάλωση του ξυδιού κατά την διάρκεια της ημέρας, αλλά και στο το φαγητό τους, δημιούργησαν το αδυνάτισμα με ξύδι το οποίο αποτελεί γνωστή μέθοδο αδυνατίσματος ακόμα και στις ημέρες μας.

Πώς λειτουργεί το αδυνάτισμα με ξύδι

Το αδυνάτισμα με ξύδι λοιπόν δεν είναι σαν τις υπόλοιπες μεθόδους αδυνατίσματος αμφιβόλων αποτελεσμάτων αλλά είναι μια μέθοδος η οποία έχει αποτελέσματα και μάλιστα ορατά σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα. Άλλωστε σίγουρα θα έχετε πέσει επάνω σε κάποιο άρθρο το οποίο θα λέει για τις θαυματουργές ιδιότητες του ξυδιού στο αδυνάτισμα ή σίγουρα θα έχετε ακούσει κάποια διάσημη κυρία να εξυμνεί τις αδυνατιστικές ιδιότητες του ξυδιού.

Το αδυνάτισμα με ξύδι ερευνήθηκε από πολλούς επιστήμονες ανά τον κόσμο για να διαπιστωθεί εάν και πώς λειτουργεί αλλά και για να ερευνηθεί εάν και κατά πόσο ευσταθούν οι ισχυρισμοί ότι το ξύδι καεί το λίπος. Η αλήθεια είναι ότι το ξύδι μπορεί να μην καίει το λίπος ως δια μαγείας, αλλά διαπιστώθηκε ότι εάν συμπεριληφθεί σε ένα σωστό και ισορροπημένο πρόγραμμα αδυνατίσματος βοηθάει στην μείωση του λίπους κατά 20% περισσότερο από ότι εάν δεν συμπεριλαμβάναμε το ξύδι καθόλου στην διατροφή μας.

Πιο συγκεκριμένα το ξύδι ως γνωστόν είναι το απόσταγμα των σταφυλιών. Τα σταφύλια είναι γνωστά για την αντιοξειδωτική τους δράση, την αδυνατιστική τους δράση αλλά και την αποτοξινωτική τους ιδιότητα. Όταν λοιπόν τα σταφύλια πάρουν τη μορφή του ξυδιού όλες αυτές οι ιδιότητες συμπυκνώνονται με αποτέλεσμα να αυξάνουν την δράση τους σχεδόν στο διπλάσιο. Λίγες σταγόνες μόνο από ξύδι έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι δίνει ώθηση σε όλες τις φυσικές διαδικασίες αποτοξίνωσης, λιποδιάλυσης αλλά και αδυνατίσματος που έχουν όλοι οι οργανισμοί από την φύση τους.

Ποιοι δεν πρέπει να κάνουν αδυνάτισμα με ξύδι

Φυσικά όταν μιλάμε για αδυνάτισμα με ξύδι αρχικά να σας τονίσουμε ότι θα πρέπει να είστε οργανικά τουλάχιστον απόλυτα υγιείς ή τουλάχιστον να είστε βέβαιες ότι το ξύδι δεν θα προκαλέσει καμία αλλεργική αντίδραση στον οργανισμό σας ή πιθανή επιδείνωση πιθανών προβλημάτων που μπορεί να έχετε όπως για παράδειγμα οισοφαγίτιδα. Ειδικά γυναίκες με προβλήματα στο στομάχι ή στον οισοφάγο θα πρέπει να αποφεύγουν την κατανάλωση ξυδιού σε οποιαδήποτε μορφή.
 
Πιο ξύδι να προτιμήσετε

Το ξύδι όπως γνωρίζετε έχει πολλές κατηγορίες και είδη. Το λευκό ξύδι, το ξίδι από μηλίτη γνωστό και ως μηλόξυδο και το κλασικό ξύδι είναι μόνο λίγες από τις ποικιλίες ξυδιού αλλά οι πιο γνωστές και οι πιο εύκολες στο να τις βρούμε μιας και είναι διαθέσιμες ευρέως σε όλα τα καταστήματα τροφίμων από το πιο μικρό έως τα πιο μεγάλα πολυκαταστήματα.

Ενώ όλα τα είδη ξυδιού περιέχουν όλες τις ιδιότητες που περιγράψαμε στην αρχή του συγκεκριμένου άρθρου, εντούτοις το ξύδι που είναι το πλέον κατάλληλο για να κάνατε αδυνάτισμα με ξύδι είναι το ξύδι από μηλίτη ή αλλιώς μηλόξυδο.

Το μηλόξυδο ουσιαστικά είναι το απόσταγμα που μένει από μια διαδικασία σαν βράσιμο των μήλων αλλά και των σταφυλιών. Αυτός ο μαγικός συνδυασμός από την ανάμειξη των αποσταγμάτων αυτών των δυο θαυματουργών φρούτων ουσιαστικά δημιουργεί ένα μαγικό μείγμα. Το μηλόξυδο λοιπόν ένα χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να έχει εμφανή αποτελέσματα στην μείωση της όρεξης μας αλλά και στην σταδιακή απώλεια κιλών και λίπους. Όμως να θυμάστε ότι όλα τα είδη ξυδιού είναι εξίσου αποτελεσματικά στο αδυνάτισμα και είναι καθαρά προσωπική η επιλογή του ξυδιού που θα προτιμήστε.

Πώς θα κάνετε αδυνάτισμα με ξύδι

Το αδυνάτισμα με ξύδι αρχικά δεν θα σας φανεί καθόλου ευχάριστο. Όμως αυτό θα διαρκέσει τις πρώτες μέρες και αυτό μόνο και μόνο επειδή θα πρέπει να συνηθίσετε την ξινή και παράξενη γεύση του. Η τακτική λοιπόν είναι δοκιμασμένη και πρέπει να την ακολουθήσετε πιστά. 

Πριν από κάθε γεύμα καταναλώστε 2 με 3 κουταλιές της σούπας ξύδι. Εάν αρχικά δεν μπορείτε να καταναλώστε την συγκεκριμένη ποσότητα απλά αρχίστε με μια κουταλιά και αυξήστε την ποσότητα ανά εβδομάδα. Επίσης μπορείτε να καταναλώνετε το ξύδι με νερό μαζί. Επίσης πρέπει και στα φαγητά που καταναλώνετε να βάζετε μερικές σταγόνες ξυδιού.

Όπως καταλαβαίνετε όταν μιλάμε για αδυνάτισμα με ξύδι δεν εννοούμε τα διάφορα παχύρρευστα ξύδια τύπου κρέμας ή σάλτσας και αυτό γιατί τα συγκεκριμένα είδη ξυδιού περισσότερο παχαίνουν παρά αδυνατίζουν.

Τέλος να θυμάστε ότι για να έχει αποτέλεσμα η κάθε προσπάθεια αδυνατίσματος, είτε επιλέξτε αδυνάτισμα με ξύδι ή αδυνάτισμα με έμφαση σε κάποια άλλη τροφή, θα πρέπει παράλληλα να τρέφεστε σωστά, να γυμνάζεστε και φυσικά να θέλετε πραγματικά να αδυνατίσετε. Κάθε τι αντίθετο στο τρίπτυχο, θέληση, πειθαρχία, σωστός τρόπος ζωής δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα.
ΠΗΓΗ 

Προηγούμενο άρθροΑποτρίχωση προσώπου και σώματος με ζάχαρη
Επόμενο άρθροΑδυνάτισμα με λουΐζα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here