Αρχική ΔΙΑΤΡΟΦΗ Οι διατροφικές συνήθειες για την αποφυγή της αρθρίτιδας.

Οι διατροφικές συνήθειες για την αποφυγή της αρθρίτιδας.

186
0

Τις διατροφικές συνήθειες των Βρετανών αξιολόγησαν οι ειδικοί που αποφάνθηκαν ότι η λήψη βιταμίνης C σχετίζεται με την αποφυγή αρθρίτιδας.

Ειδικότερα, οι επιστήμονες αφού έθεσαν ερωτήσεις σε 25.000 άτομα για το τι διατροφή ακολουθούν, στη συνέχεια τους παρακολούθησαν για 8 συνεχή έτη προκειμένου να διαπιστώσουν πόσοι εξ αυτών θα παρουσιάσουν αρθρίτιδα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης, στη διάρκεια των 8 ετών, 73 από τους συμμετέχοντες στη μελέτη παρουσίασαν φλεγμονώδη πολυαρθρίτιδα.

Τα αποτελέσματα της μελέτης έδειξαν ότι τα άτομα που κατανάλωναν μικρές ποσότητες φρούτων, λαχανικών, φρουκτόζης και βιταμίνης C, είχαν τελικά μεγαλύτερο κίνδυνο να προσβληθούν από πολυαρθρίτιδα και ο λόγος, είναι ότι μια διατροφή πλούσια σε βιταμίνη C, μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη πολλών μορφών αρθρίτιδας, τη συχνότερη μορφή φλεγμονώδους πολυαρθρίτιδας.

 
Αξίζει να σημειωθεί, ότι μερικές μορφές ρευματοειδούς αρθρίτιδας προκαλούν σοβαρές αναπηρίες με ότι αυτό συνεπάγεται για την προσωπική και επαγγελματική ζωή του ασθενούς.
Προηγούμενο άρθροΙγμορίτιδα, φυσική αντιμετώπιση με βότανα.
Επόμενο άρθροΤο Κεχρί και τα οφέλη για την υγεία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here