Αρχική ΓΝΩΜΕΣ-ΑΠΟΨΕΙΣ Δείτε την ενέργεια με τα μάτια της ψυχής σας.

Δείτε την ενέργεια με τα μάτια της ψυχής σας.

409
0‘’Σιγά ρε Άγγελε με την Ενέργεια .. Υπάρχει ? Την βλέπουμε? Αφού δεν την βλέπουμε’’… με ρώτησε χτες πάνω στην κουβέντα φίλος ,ολίγον-έως πολύ- άπιστος Θωμάς μα και ιντριγκαδόρος.. 
Ναι.. σίγουρα δεν την βλέπουμε, όμως την παρουσία της την αισθανόμαστε στην οποιαδήποτε στιγμή. Η διακύμανση της διάθεσής μας είναι μια αισθητή ένδειξη της ύπαρξης της. 


Πως αισθάνεσαι σε μέρος όπου επικρατεί η άσχημη Ενέργεια; Όταν εκτίθεσαι σε οξυμένες συζητήσεις, σε φοβικές καταστάσεις, σε αντιπαραθέσεις, σε αγχωτικές και στρεσαρισμένες στιγμές, όταν παρέα με άτομα που η κατάθλιψη , τους έχει μετατρέψει σε ενεργειακά βαμπίρ, όταν παρευρίσκεσαι σε ασθενικές, αδύναμες,ή μακρυά από εδώ, σε θλιβερές περιστάσεις, είτε λόγω ελεύθερης βούλησης, είτε γιατί οι κοινωνικές καταστάσεις σου το επιβάλλουν; 
Για να μην πιάσουμε και το ενδεχόμενο μιας θεομηνίας, τραγωδίας ή συμφοράς…..
Πως είσαι σε μια τέτοια στιγμή;; Τι αισθάνεσαι; Αναλογίσου πως αλλάζει η διάθεση σου, σαν βρίσκεσαι έξω,στην Φύση, στον καθαρό αναζωογονητικό αέρα, ανοίγοντας τα πλεμόνια σου να ρουφήξουν όσο περισσότερο οξυγόνο μπορούν, ..
Πως αισθάνεσαι όταν παρέα με πραγματικά αγαπημένα πρόσωπα αφήνεσαι, δεν τους χορταίνεις και κάποια στιγμή αναφωνείς ‘’πως πέρασε η ώρα έτσι;’’ με πόσο αναπτερωμένο ηθικό τους αφήνεις.. σκεπτόμενος /η δύσθυμα ΄΄ωχ ποιος πάει σπίτι πάλι’’….
Σκέψου, όταν βλέπεις ένα παιδί, ένα ζωηρό χαρούμενο τρυφερό πλάσμα, μια αιθέρια ύπαρξη π.χ πως μεταβάλλεται στιγμιαία το θυμικό σου; Ή εγκαταλείποντας μια αξιόλογη εκδήλωση (θέατρο, ταινία, συναυλία συνεστίαση, πάσης μορφής ευωχία κλπ, κλπ ) δεν σου βγαίνει το κατιτίς σου;Όχι με τα υλικά και φθαρτά μάτια μας , σίγουρα, δεν την βλέπουμε (η πλειονότητα τουλάχιστον)
Με τα μάτια της ψυχής όμως ΝΑΙ! ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!
Δεν μου απάντησε..έμεινε για λίγο σκεφτικός και άλλαξε κουβέντα…
Λέτε να τον έπεισα; Καλημέρα και σήμερα!!!Άγγελος Ορέστης Ρεφλεξολόγος-Master teacher Reiki

Προηγούμενο άρθροSpa at home
Επόμενο άρθροΓύρος μανιτάρια πλευρώτους !!!ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here