Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022

                                                           

 

Στα Βοτανολογικά μετά από  πολύχρονη αναζήτηση προϊόντων που θα  προσφέρουν απλές και φυσικές λύσεις με προϊόντα από τον κήπο της Μητέρας Φύσης για την υγεία, την ομορφιά και το περιβάλλον καταλήξαμε και σας προτείνουμε σειρά από μοναδικά φυτικά προϊόντα.

Όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας των Βοτανολογικών  πυξίδα μας  σε αυτό το ταξίδι είναι ο Πατέρας της Ιατρικής ο Ιπποκράτης που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης με την σοφία  του : “Κάλλιον τό προλαμβάνειν παρά τό θεραπεύειν…” και “Η τροφή σου είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου η τροφή σου”. 

 

 

ΦΥΣΙΚΕΣ ΥΠΕΡ-ΤΡΟΦΕΣ

Η φύση εμπνέει και σε συνεργασία με την επιστήμη εξελίσσει προϊόντα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη φροντίδα της υγείας

 

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΥΠΕΡ-ΤΡΟΦΕΣ

Βιολογική σειρά φροντίδας του δέρματος με μεγάλη ποικιλία σε φυτικά συστατικά βιολογικής γεωργίας, μοναδικά ως προς την αποτελεσματικότητα τους

 

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

 Τα μοναδικά οφέλη των καλλυντικών Νεκράς Θάλασσας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΔΩ 

 

ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ

ΙΣΧΥΡΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ

Με σεβασμό και αγάπη για το περιβάλλον δημιουργήσαμε φυσικά προϊόντα καθαρισμού για το σπίτι, δραστικά και απόλυτα ασφαλή. Με τη συστηματική τους χρήση, εκτός από έναν πολύ καθαρό περιβάλλοντα χώρο, θα έχετε επιτύχει την απομάκρυνση μυκητών και μικροβίων.

 

Ανακαλύψαμε και σας προτείνουμε  καινοτόμες ιδέες προϊόντων βασισμένες σε  καταπληκτικές συνταγές για καλλυντικά με βιολογικά συστατικά χωρίς επιβλαβείς χημικές ουσίες, με προϊόντα απαλλαγμένα από parabens, βαζελίνη, προπυλενογλυκόλη, βουτυλενογλυκόλη, θειικά άλατα του νατρίου, φθαλικές ενώσεις, φορμαλδεΰδη, συνθετικές βαφές, αιθοξυλικά, ζωικά παράγωγα, σιλικόνες, κλπ. 
Αναζητήσαμε εταιρίες στελεχωμένες  από εξειδικευμένους επιστήμονες που να καλύπτουν όλο το φάσμα της ιατρικής, της βιοχημείας, της φυσικοθεραπείας και της κινησιοθεραπείας, της ομοιοπαθητικής, αλλά και τομείς όπως η οφθαλμολογία, η οδοντιατρική, η γυναικολογία και η ρευματολογία. 
Τα προϊόντα να είναι καρπός μιας μακροχρόνιας και επίπονης προσπάθειας που να έγινε από επαγγελματίες της δερματολογίας και της κοσμετικής ιατρικής έπειτα από δοκιμή και συστηματική εφαρμογή των προϊόντων. 
 Τα προϊόντα που επιλέξαμε και σας προτείνουμε ,  έχουν δική τους ταυτότητα με υπογραφή από  επιστήμονες , που είναι υψηλού επιπέδου και δεσμεύονται να σας παρέχουν τη μέγιστη ωφέλεια σε κάθε πρόβλημα υγείας με τρόπους απόλυτα φυσικούς και με τον συνδυασμό των πλέον εξελιγμένων μεθόδων. 
Γνωρίστε κοντά μας τον εαυτό σας, αγαπήστε το σώμα σας, βοηθήστε την ψυχή σας. 
 Ηθικό μας χρέος να σας παρέχουμε το ύψιστο αγαθό, την “ΥΓΕΙΑ” μέσα από το μονοπάτι της φύσης. 
 Ας επιστρέψουμε εκεί από όπου γεννηθήκαμε …στη φύση 
γιατί…
 “Natura nihil fit in frustra”=Η φύση τίποτα δεν κάνει χωρίς λόγο!!