Αρχική TIPS Εξαγνισμός ενός χώρου

Εξαγνισμός ενός χώρου

238
0


Ένας οποιοσδήποτε χώρος έχει την τάση να απορροφάει και να γεμίζει με συναισθήματα και σκέψεις από κάθε τι που ζει και αναπνέει μέσα σ’αυτόν.
 Παρά τα όσα συχνά νομίζουμε, στην πραγματικότητα η “ενέργεια” που αναφέρουν οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχει αρνητική και θετική πλευρά: η κάθε “πληροφορία” που αναπτύσσεται και που ταξιδεύει με την ροή της ενέργειας είναι εκείνη που δείχνει να επηρεάζει με καλό ή άσχημο τρόπο τον καθένα μας. Για τον καθαρισμό ενός χώρου πιθανόν να έχετε ακούσει πολλές εκδοχές.

Όλες οι θρησκείες, λίγο-πολύ, παρέχουν τα δικά τους “εργαλεία” γι’ αυτήν την δουλειά, και το λιβάνι, το φασκόμηλο, ο αγιασμός, τα αιθέρια έλαια και τα διάφορα αρωματικά στικς μπορεί να τα βρει κανείς εύκολα στην αγορά. Ένας κάπως πιο ασυνήθιστος τρόπος για να καθαρίσουμε ένα χώρο είναι αυτός με την κατσαρόλα, καίγοντας την με την βοήθεια οινοπνεύματος σε όλα τα ψηλά σημεία του σπιτιού.

 Ο πιο διαδεδομένος τρόπος στην Ανατολή είναι όταν οι κάτοικοι του σπιτιού, μέσω ενός καθημερινού διαλογισμού με θετικές σκέψεις για τον χώρο, καταφέρνουν να ανανεώνουν το Τσι (ενέργεια). Στον κόσμο του Φένγκ-Σούι το θαλασσινό αλάτι έχει μια πιο εύχρηστη έννοια και βαρύτητα πέρα από την μαγειρική. Συνήθως τοποθετείται σε μπολ με νερό στην βορειανατολική ή νοτιοδυτική πλευρά του σπιτιού (ανάλογα με την χρονιά), απορροφώντας έτσι την πληροφορία και βελτιώνοντας την σταθεροποίηση της ενέργειας. Δεν πρόκειται για μαγικές λύσεις, ούτε για δεισιδαιμονίες, μιας και ο άνθρωπος, από τα πανάρχαια ακόμη χρόνια, ερχόταν σε επαφή με το ενεργειακό πεδίο στο περιβάλλον του.

Είναι λοιπόν σημαντικό ν’ αναφέρουμε ότι έναν καθαρισμό, με οποιοδήποτε από αυτούς τους τρόπους, τον βλέπουμε να δρα πραγματικά και να μας βοηθά όχι μόνο στο να βελτιώσουμε τον προσωπικό μας χώρο, αλλά και την καθημερινότητα μας, την υγεία μας, τη διάθεσή μας, ακόμα και τις σχέσεις μας και την οικογενειακή και πνευματική μας ζωή. 

Οι οδηγίες είναι απλές με όποιον τρόπο και να εσείς διαλέξετε να το κάνετε.
 Η ζωή γύρω μας περιέχει μια ανεκτίμητη πηγή ενέργειας και πραγματικά αξίζει να της δίνουμε την πρέπουσα σημασία και φροντίδα!
ΠΗΓΗ
Προηγούμενο άρθροAφαιρέστε την πλάκα απο τα δόντια με αυτές τις φυσικές συνταγές
Επόμενο άρθροΕμμηνόπαυση, πως να προστατεύσετε το δέρμα σας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here