
Υλικά
1 φλιτζάνι του καφέ ρύζι για σούπα
1 λίτρο νερό
3 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
το ξύσμα 2 λεμονιών
2 κουταλιές της σούπας ταχίνι (δοκιμάστε το βιολογικό)
½ φλιτζάνι του καφέ νερό (για να διαλύσουμε το ταχίνι)
2 φλιτζάνια του καφέ ζάχαρη
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το ρύζι με το 1 λίτρο νερό σε χαμηλή φωτιά.
Διαλύουμε το κορν φλάουρ και το ρίχνουμε στο βρασμένο ρύζι,
προσθέτοντας το ξύσμα λεμονιών, το ταχίνι που το διαλύσαμε στο ½
φλιτζάνι νερό , και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε συνέχεια.
Μόλις πήξει η κρέμα, τη σερβίρουμε στα μπολ και τη γαρνίρουμε με κανέλα.