Αρχική ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Φτιάξτε ένα εντυπωσιακό ρολόι τοίχου.

Φτιάξτε ένα εντυπωσιακό ρολόι τοίχου.

191
0


Το ρολόι είναι το πιο εύκολο να φτιαχτεί αφού εσείς αγοράζετε απλώς τον μηχανισμό και μπορείτε να τον τοποθετήσετε σε ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Εμείς επιλέξαμε να σας δείξουμε πώς να φτιάξετε ένα ρολόι τοίχου με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες. Ένα αρκετά εντυπωσιακό και μερακλίδικο έργο του οποίου, το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει! Το πιο δύσκολο μέρος είναι να επιλέξετε τις φωτογραφίες που θα χρησιμοποιήσετε.

Τι θα χρειαστείτε:
Δύο φύλλα χαρτί
Κολλητική ταινία
Ένα μολύβι
12 φωτογραφίες σε 12 κορνίζες ίσου μεγέθους
Έναν μηχανισμό ρολογιού
Ένα χαρτόνι
Ψαλίδι
Πρόκες
Σφυρί

Βήμα 1ο: Σχεδιάστε το
Τοποθετήστε στο πάτωμα ένα μεγάλο χαρτί ή μια παλιά αφίσα και φανταστείτε πού θα μπουν ποιες φωτογραφίες. Τοποθετήστε τα κάδρα και σχεδιάστε με ένα μολύβι το περίγραμμά τους.

Βήμα 2ο: Φτιάξτε το ρολόι
Αντί να τοποθετήσετε σκέτο το μηχανισμό του ρολογιού στον τοίχο, τοποθετήστε μεταξύ των δεικτών και του μηχανισμού ένα χαρτόνι. Στη συνέχεια διαβάστε τις οδηγίες του ρολογιού ώστε να το συναρμολογήσετε σωστά.

Βήμα 3ο: Καρφώστε το
Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε το προσχέδιο που φτιάξατε στο πρώτο βήμα. Κολλήστε με λίγη ταινία στον τοίχο ώστε να ξέρετε που θα τοποθετήσετε τι. Με το χαρτί ως οδηγό σας, καρφώστε την πρώτη πρόκα στη μέση, στη θέση του ρολογιού και συνεχίστε με τα καρφιά για όλα τα κάδρα. Βγάλτε προσεκτικά το χαρτί, χωρίς φυσικά να ξεκολλήσουν οι πρόκες.

Βήμα 4ο: Κρεμάστε το
Τώρα με όλες τις πρόκες στο σωστό σημείο, ήρθε η ώρα να κρεμάσετε τα κάδρα σας. Αφήστε τον εαυτό σας να θαυμάσει το έργο σας.

Προηγούμενο άρθροΤα βότανα της ευτυχίας.
Επόμενο άρθροΧάρβαρντ :Οδηγός δημιουργίας υγιεινών γευμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here