Αρχική ΒΟΤΑΝΑ Γνωρίστε το Chança Piedra.

Γνωρίστε το Chança Piedra.

295
0
Chança Piedra ονομάστηκε από τους ντόπιους Ινδιάνους ένα βότανο γνωστό για την ικανότητα να βοηθήσει στη διάλυση των πετρών της χολής και των νεφρών. Ισπανικά το όνομά του μεταφράζεται σε «Θραυστήρα πέτρας”. Παραδοσιακά χρησιμοποιείται για το ήπαρ, τους νεφρούς, και τις ουροποιητικές λοιμώξεις. Μελέτες έχουν δείξει επίσης την ικανότητά του βοτάνου να αναστέλλει το σχηματισμό των λίθων των νεφρών. Το Chança Piedra έχει αποδειχθεί ότι έχει αντισπασμωδικές, αντιιικές, αντιβακτηριακές ιδιότητες και είναι επίσης ένα φυσικό διουρητικό. Είναι μια φυσική θεραπεία που μπορεί να είναι χρήσιμη για όσους έχουν νεφρικά προβλήματα ή πέτρες στη χολή, το ήπαρ και λοιμώξεις του ουροποιητικού.

Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το Chança Piedra ως τονωτικό του ήπατος και για ηπατικά προβλήματα συμπεριλαμβανομένης της ηπατίτιδας Β. Άλλες χρήσεις περιλαμβάνουν τη θεραπεία του διαβήτη , πέτρες στη χολή, κολικούς, γρίπη, γρίπη των χοίρων, κιτρίνισμα του δέρματος ( ίκτερος ), κοιλιακούς όγκους, πόνους γύρω από τον πρωκτό, πυρετός, σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα , όπως η σύφιλη και η βλεννόρροια, η ελονοσία , οι όγκοι, βήχας, κατακράτηση υγρών, κνησμό, αποβολή , σε τυφοειδής πυρετούς , αναιμία , άσθμα , βρογχίτιδα , δίψα, φυματίωση , και ζάλη .

Θεωρείται ότι το Chança Piedra περιέχει χημικές ουσίες που μπορούν να ανακουφίσουν τους σπασμούς και τον πυρετό, την αύξηση των ούρων και να έχουν δραστικότητα ενάντια στα βακτηρίδια και τους ιούς. Θα μπορούσε επίσης να μειώσει το σάκχαρο στο αίμα.

Εκτός από τις πέτρες στα νεφρά, το φυτό χρησιμοποιείται στον Αμαζόνιο για πολλούς άλλους σκοπούς από τους αυτόχθονες λαούς, όπως κολικούς, τον διαβήτη, την ελονοσία, δυσεντερία, πυρετό, γρίπη, όγκοι, ίκτερο, κολπίτιδα, τη γονόρροια και την δυσπεψία. Βάσει της μακράς τεκμηριωμένη ιστορία στη χρήσης γενικά χρησιμοποιείται για να μειώσει τον πόνο, αποβάλλει τα εντερικά αέρια, για την τόνωση και την προώθηση της πέψης, για να αποβάλει τα σκουλήκια, και ως ήπιο καθαρτικό. Επίσης ευρέως χρησιμοποιείται για το διαβήτη και την υπέρταση, καθώς και σαν διουρητικό, την ανακούφιση του πόνου, είναι διεγερτικό του πεπτικού, αντισπασμωδικό, επίσης έχει πολλές κυτταρικές προστατευτικές ιδιότητες.


Προηγούμενο άρθροΚαθαρίστε τον φούρνο σας οικολογικά.
Επόμενο άρθροShilajit, ο κατακτητής των βράχων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here