Αρχική Όλα τα άρθρα Η Αφή και το Άγγιγμα ,θεμέλιοι λίθοι για την ισορροπία της ανθρώπινης...

Η Αφή και το Άγγιγμα ,θεμέλιοι λίθοι για την ισορροπία της ανθρώπινης φύσης.

174
0

Το σχέδιο ενός μεγάλου εργοστασίου ή γραφείου περιλαμβάνει τη διαρρύθμιση των δωματίων, τη θέση των μηχανημάτων και των επίπλων καθώς και τη θέση των αγωγών για ηλεκτρισμό, νερό και κλιματισμό. Είναι ένα στατικό στιγμιότυπο δομής και διάταξης στο χώρο. Πλησιέστερη κατανόηση θα επιτευχθεί όταν παρακολουθήσουμε τα γραφεία να αλληλεπιδρούν με το προσωπικό, τα υλικά και τα δεδομένα που εξελίσσονται ανάλογο τρόπο, η ανθρώπινη ανατομία συνδυάζεται με τη φυσιολογία, η οποία αποτελεί τη μελέτη των λειτουργιών του ανθρώπινου οργανισμού.

 Η φυσιολογία εστιάζει στη δυναμική των χημικών μεταβολών σε ατομικό, ιοντικό και μοριακό επίπεδο. Εξετάζει τη λειτουργία διαδικασιών όπως η δράση των ενζύμων, η ορμονική διέγερση, η σύνθεση του DNA και πως ο οργανισμός αποθηκεύει και χρησιμοποιεί την ενέργεια από τις τροφές.

Καθώς οι ερευνητές μελετούν προσεκτικότερα και σε βάθος, διαπιστώνουν ότι πολλά βιοχημικά μονοπάτια και ακόμα περισσότερα μυστικά της φυσιολογίας δεν έχουν διευκρινιστεί. Μεγάλο μέρος της δουλειάς τους στοχεύει στην πρόληψη, στη θεραπεία ή απλά στην ανακούφιση από κάποια ασθένεια, με τις κλασικές φαρμακευτικές μεθόδους ή με εναλλακτικές μεθόδους μέσα από το φαρμακείο της φύσης και τη δύναμη των βοτάνων και της ομοιοπαθητικής. Επίσης μέσα από το αξιόπιστο και υπεύθυνο άγγιγμα έμπειρων θεραπευτών χειρομάλαξης και Manual τεχνικών, με στόχο την φυσική καταστολή του νευρικού συστήματος –τη μείωση της τάσης-στο βαθμό που ο κάθε δέκτης μπορεί να διαχειριστεί, να αφομοιώσει, να αξιοποιήσει…. 

Όταν το νευρικό σύστημα νοσήσει ακολουθεί η περιτονία,- η μυοπεριτονιακή ανισορροπία δημιουργείται πριν από την αρχή της ασθένειας-όταν η μυοπεριτονιακή στρέβλωση εγκατασταθεί εμφανίζεται η παθολογία.

”Ο δρόμος προς τη φυσιολογία με φυσικές- εναλλακτικές μεθόδους είναι δύσκολος…

Αφουγκραζόμαστε τη δυσαρμονία, ξυπνάμε τις λειτουργίες, αναγνωρίζουμε τη παραμόρφωση, αξιολογούμε τη λειτουργία της ανθρώπινης δομής, πετάμε δεδομένα πολλές φορές μέσα από τον πόνο, δίχως να κουκουλώνουμε την αίσθηση και την αισθητικότητα όπως προάγουν η χημεία και τα φάρμακα».

M.Γ αποκλειστικά για τα Βοτανολογικά

Προηγούμενο άρθροΑιμορροΐδες: 3 φυσικές λύσεις για να αντιμετωπίσετε τον πόνο
Επόμενο άρθροO BAΣΙΛΙΚΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here