Αρχική ΝΕΡΟ Καθαρό νερό Το φυσικό αναψυκτικό της ζωής!

Καθαρό νερό Το φυσικό αναψυκτικό της ζωής!

627
0

Το νερό είναι γνωστό ως καθολικός διαλύτης. Προτού να φθάσει στη βρύση ενός καταναλωτή, έρχεται σε επαφή με πολλές διαφορετικές ουσίες, όπως τα αέρια, τα μεταλλεύματα, αλλά και οργανικές ουσίες. 

 
Το νερό παίρνει τα ίχνη αυτών των ουσιών, και δυστυχώς, μερικά απ’  αυτά μπορεί να προκαλέσουν την άσχημη γεύση, τη μυρωδιά, το χρώμα, τα προβλήματα διαύγειας αλλά και επιπτώσεις στην υγεία μας από τυχόν επικίνδυνες χημικές ουσίες όπως τα άλατα και τα μέταλλα, φυτοφάρμακα και ζιζανιοκτόνα, οργανικούς χημικούς μολυσματικούς παράγοντες από τις βιομηχανικές διαδικασίες και τη χρήση πετρελαίου, και ραδιενεργούς μολυσματικούς παράγοντες. 
 
Το νερό αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα στην απομάκρυνση των τοξινών και των υποπροϊόντων του μεταβολισμού μας. 
Χωρίς νερό για 3 ημέρες το ανθρώπινο σώμα εξασθενεί επικίνδυνα, ενώ μπορεί να εξασθενήσει σταδιακά με την πάροδο του χρόνου από τη συνεχή κατανάλωση νερού μολυσμένου με επικίνδυνες χημικές ενώσεις, βαρέα μέταλλα και βακτήρια 
 
Απόσπασμα από την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Κυριακή 6 Ιουνίου 2010: «Έρευνα που διενήργησε διεπιστημονική επιτροπή από το Γεωπονικό και το Πανεπιστήμιο Αθηνών για λογαριασμό του ΕΦΕΤ και παραδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2009 στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, φέρνει στο φως αποκαλυπτικά ευρήματα: 
 Τοξικά βαρέα μέταλλα σε πόσιμο νερό, ποτάμια, λίμνες και υπόγεια ύδατα, σε συγκεντρώσεις που υπερβαίνουν κατά πολύ τα ανώτατα επιτρεπτά όρια που έχει θέσει η Ε.Ε. ή σε τιμές δυνητικά επικίνδυνες για την ανθρώπινη υγεία, ανιχνεύονται σε πολλές περιοχές της χώρας 
– Όλα τα λιμναία συστήματα της Βόρειας Ελλάδας εμφανίζουν επιβαρύνσεις σε αρσενικό, μόλυβδο και νικέλιο 
– Οι επιστήμονες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι σε περιοχές με έντονη βιομηχανική ρύπανση, τα παραγόμενα τρόφιμα είναι σαφώς πιο επιβαρημένα σε βαρέα μέταλλα
 – Εστιάζουν την προσοχή τους σε βολβούς (καρότα, πατάτες, κρεμμύδια) αλλά και φυλλώδη λαχανικά (λάχανο, μαρούλι, σπανάκι). 
 «Στείλαμε περισσότερα από 30 αιτήματα για αποστολή στοιχείων σε αρμόδιες υπηρεσίες, όμως καμία δεν ανταποκρίθηκε», καταγγέλλει ο Γ. Ζαμπετάκης, επίκουρος καθηγητής Χημείας Τροφίμων. 
Tο 65% του συνολικού μήκους των αγωγών της EYΔAΠ αποτελείται από σωλήνες αμιαντοτσιμέντου στην πλειονότητά τους ηλικίας 80 ετών (1927), ενώ και στο δίκτυο της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Θεσσαλονίκης (EYAΘ) το 50% κατά προσέγγιση είναι αμιαντοσωλήνες. 
 
 Το καθαρό νερό μπορεί:
 
 1.Να βελτιώσει τη συνολική υγεία και ευεξία 
2.Να βοηθήσει στην προστασία από μία ποικιλία νόσων. Οι μελέτες δείχνουν ότι η μεγάλη κατανάλωση καθαρού νερού ενδέχεται να συνδέεται με μειωμένο κίνδυνο κρυωμάτων, δυσκοιλιότητας, λοιμώξεων της ουρητικής οδού, νεφρολιθίασης, καρκίνου της κύστεως κ.α. 
3.Να βελτιώσει την εμφάνισή σας! 
Το νερό φθάνει στο δέρμα τελευταίο. 
Αν το σώμα σας δεν λαμβάνει αρκετή ποσότητα νερού, το δέρμα σας θα αισθανθεί τις επιπτώσεις περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο όργανο. 
Το νερό μπορεί να βοηθήσει στην ενυδάτωση του δέρματος, αφήνοντας το πιο λείο, πιο απαλό, πιο εύκαμπτο και με λιγότερες ρυτίδες 
4.Να σας βοηθήσει αν χάσετε βάρος 
5.Τα νεφρά μας είναι φτιαγμένα να λειτουργούν για εκατοντάδες χρόνια.
 
 Καταφέρνουμε όμως να τα καταστρέφουμε στα 30 μας. 
Πολλοί νέοι, γυναίκες και άνδρες, έχουν νεφρά σε απελπιστική κατάσταση. Όταν δημιουργούνται στο σώμα στερεά υπολείμματα, τα οποία δεν μπορούν να περάσουν από την ψιλή σίτα των νεφρών, αυτά συσσωρεύονται στα νεφρά. 
Εάν η νεφρική σήτα φρακάρει από υπολείμματα, τότε μπορεί να αυξηθεί η αρτηριακή πίεση και να εμφανιστούν φαινόμενα στασιμότητας. 
 
 Στην εποχή που διανύουμε είναι επιτακτική ανάγκη να πίνουμε καθαρό νερό. Ένα φίλτρο νερού είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι. 
 
Όσο και να προσέξουμε τη διατροφή και την υγεία μας αν το νερό που πίνουμε δεν είναι καθαρό, τότε επιστρέφουμε στον οργανισμό μας τοξίνες και στοιχεία τα οποία βλάπτουν την υγεία μας. 
Άρα το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε αν θέλουμε να έχουμε καλή υγεία είναι να πίνουμε καθαρό φιλτραρισμένο νερό. 
 
Φίλτρα νερού υπάρχουν πολλά στην αγορά βρείτε ένα οικονομικό που να κρατάει όλες τις επιβλαβείς για τον οργανισμό ουσίες για να έχετε την υγειά σας!
Κάντε την έρευνά σας και δείτε και αυτό

πιστοποιημένο από πολλαπλούς φορείς:

  • NSF
  • ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΣΤΕΡ
  • ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
  • ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ
 ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΣΔΩΝΑΣ – ΙΑΤΡΟΣ
 Τα κείμενα είναι καθαρά πληροφοριακά και σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρηθούν ως θεραπευτικές ιατρικές συνταγές ή ότι συνιστούν αντικατάσταση του θεράποντος γιατρού και των υποδείξεών του. Η απόφαση για τη σπουδαιότητα των συμβουλών είναι προσωπικά και απόλυτα δική σας.

Προηγούμενο άρθροΣύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης: Φυσική Aντιμετώπιση!
Επόμενο άρθροΑναγνωρίστε την κυτταρίτιδα και απαλλαγείτε από αυτή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here