Αρχική Όλα τα άρθρα Ο Κρυσταλλικός Βελονισμός

Ο Κρυσταλλικός Βελονισμός

201
0


Της Shakila Ιωάννας Μπράτη | © TherapyWave.eu

Ο Κρυσταλλικός Βελονισμός είναι μία καινοτόμα θεωρία, που συνδυάζει τη φιλοσοφία της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και του Βελονισμού, με την Ινδουιστική αρχή των Ενεργειακών Κέντρων, με βάση τις μεθόδους της Κρυσταλλοθεραπείας.

Ακολουθώντας τη θεωρία του Βελονισμού και τους κανόνες της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, σύμφωνα με τους οποίους η ζωτική ενέργεια διατρέχει το σώμα μέσω καναλιών – μεσημβρινών σε όλη την έκταση του σώματος, ο Κρυσταλλικός Βελονισμός εξετάζει τη σύνδεση των βασικών μεσημβρινών ενέργειας με τα επτά βασικά Ενεργειακά Κέντρα της Ινδουιστικής παράδοσης. 

Στη συνέχεια, μελετά μέσα από τεχνικές τον τρόπο με τον οποίο η ισχυρή ενεργειακή επίδραση των κρυστάλλων και των ορυκτών μπορεί να δράσει θεραπευτικά για το ανθρώπινο σύστημα, πάντοτε ακολουθώντας τη σύνδεση μεσημβρινών, βελονιστικών σημείων και ζωτικών οργάνων με τα Ενεργειακά Κέντρα του σώματος. 


Στα ενεργειακά εργαλεία που μπορούν να θεραπεύσουν ολιστικά μέσα από αυτή τη θεωρία, προστίθενται, εκτός από τους κρυστάλλους και τα ορυκτά σε όλες τους τις μορφές (ακατέργαστα ή κατεργασμένα, σε μορφή εκκρεμούς, healingstickή μασαζοκρύσταλλου), τα βότανα, τα αιθέρια έλαια, ο διαλογισμός, οι κινησιολογικές τεχνικές και πολλά άλλα.
Άλλωστε, κάθε μορφή ενεργειακής θεραπείας είναι πιο αποτελεσματική όταν κινείται ολιστικά και συνδυαστικά και αυτό ακριβώς είναι και το όραμα που ανέρχεται από τη θεωρία αυτή.
 

H Shakila-Ιωάννα Μπράτη λοιπόν, διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας ως θεραπεύτρια. 

Διαθέτει ποικίλες γνώσεις σε πλήθος τεχνικών, όπως Κρυσταλλοθεραπεία, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, Ρεφλεξολογία, Channeling, Σαμανισμός κ.α.
 

Η επιθυμία της να μεταδώσει την αγάπη και τη γνώση της για τους κρυστάλλους την οδήγησε στην έκδοση του πρώτου της βιβλίου “Κρύσταλοι: Οι δάσκαλοι του Φωτός” το 2010.
 

Στο δεύτερο συγγραφικό της εγχείρημα,“Κρυσταλλικός Βελονισμός” κάνει ένα τολμηρό βήμα: ξεκινώντας από τον Κινέζικο Βελονισμό ως βάση, συνδυάζει με τρόπο δημιουργικό και πρωτοτυπο φιλοσοφιές και τεχνικές από την Κινεζικη Ιατρική και την Κρυσταλλοθεραπεία, εμπλουτίζοντάς τα με στοιχεία από την Αγιουρβέδα και την Ταρώ. 

Το βιβλίο που θα κρατήσετε στα χέρια σας αποτελεί σίγουρα ένα ενδιαφέρον και σπάνιο ανάγνωσμα. 


Συνάμα προσφέρει γνώση βαθειά και ολοκληρωμένη πάνω στη διάγνωση και τη θεραπεία. Με αυτό το βιβλίο, εξετάζεται το ανθρώπινο σώμα τόσο από τη φυσική, όσο και από την ενεργειακή υπόστασή του. 

Εξηγείται πώς μία δυσαρμονία / α-σθένεια εκδηλώνεται στο σώμα και ποια είναι τα ψυχολογικά και νοητικά συμπτώματά της.

Αναζητούνται οι πηγές των αιτών, συμπεριλαμβάνοντας τα αρχέτυπα και τους ρόλους που έχει αναλάβει ο κάθε άνθρωπος στη ζωή του, τα οποία συνεχίζουν να τον επηρεάζουν. 


Έχοντας σαν οδηγό τη θεωρία της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, όπως και των Ενεργειακών Κέντρων, το βιβλίο αυτό μάς βοηθά να εντοπίσουμε τα συγκεκριμένα σημεία από τα οποία θα εισχωρήσουμε με την ενέργεια των κρυστάλλων γρήγορα και άμεσα, στη ρίζα του προβλήματος, ώστε αυτό να λυθεί δυναμικά αλλά και ταυτόχρονα υποστηρικτικά.

ΠΗΓΗ 
©TherapyWave.eu

Προηγούμενο άρθροTo ισχυρό βότανο κατά της κατάθλιψης!
Επόμενο άρθροΦυσική αφαίρεση μυρμηγκιών-hpv

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here