Αρχική ΔΙΑΤΡΟΦΗ Η απόδειξη πως μας ταίζουν καρκίνο-Συγκλονιστικό VIDEO

Η απόδειξη πως μας ταίζουν καρκίνο-Συγκλονιστικό VIDEO

166
0

Πόσες φορές έχουμε ακούσει πως τα μεταλλαγμένα και τα φυτοφάρμακα είναι κακά, αλλά απαραίτητα για να θρέψουν τον αυξανόμενο πληθυσμό της Γης; Mε βάση τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (F.A.O) αυτό είναι ψευδές, καθώς τα φυτοφάρμακα και τα λιπάσματα μολύνουν τη γη και απομυζούν τα θρεπτικά συστατικά του χώματος, μειώνοντας την αγροτική παραγωγικότητα. 

Η μόνη λύση με βάση τον FAO είναι οι παραδοσιακές και βιολογικές καλλιέργειες. Oμως αυτό δεν θα το μάθετε γιατί καλοπληρωμένοι λομπίστες θα φροντίσουν να σας πείσουν ότι το μαύρο είναι άσπρο. 

Στο βίντεο ο λομπίστας της Μονσάντο λέει ότι το βασικό πλέον φυτοφάρμακο, το Roundup είναι τόσο άκακο που μπορείς και να το πιεις. Ο τηλεπαρουσιαστής του λέει ότι έχουν στο στούντιο και του ζητάει να το πιει. Ο λομπίστας απαντά ότι μόνο αν ήταν τρελός θα το έπινε. Όμως εμεις το πίνουμε μέσα από τα φρούτα και λαχανικά, το γάλα και το κρέας που τρώμε σπίτι μας ή στο εστιατόριο. 
Συχνά είναι ψεκασμένα μάλιστα με Rοundup λίγες ώρες πριν τα αγοράσουμε. 

Το Roundup κατά τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας σχετίζεται με τον καρκίνο. Δείτε το βίντεο και διαδώστε το. Να μάθουν όλοι την αλήθεια για την διατροφή και την υγεία μας.

Προηγούμενο άρθρο20 λόγοι να φας μια μπανάνα αμέσως τώρα!
Επόμενο άρθροΗ συνταγή που Μπορεί να θεραπεύσει τους πόνους στις αρθρώσεις σας σε 7 μόλις μέρες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here