Αρχική Olga Giouzakova

Olga Giouzakova

Με λένε Olga Giouzakova και έχω γεννηθεί στην Μόσχα.
Οι γονείς μου και οι στενότεροι συγγενείς μου ήταν όλοι ιατροί. Ως μοναχοκόρη , δεν επιτρεπόταν για τα δεδομένα τα τότε, της οικογένειας μου στην Ρωσία, να εργαστώ ,κάτι που επιθυμούσα διακαώς. 

Γαλουχήθηκα από μικρή στην λαϊκή ιατρική , και τελικώς σπούδασα νοσηλεύτρια στην Ρωσία, και εργάστηκα εκεί όπως ακριβώς ονειρευόμουν. 

 Ήρθα στην Ελλάδα και έκανα την πρακτική μου στο νοσοκομείο Γεννηματάς . Οι γιατροί κατά την διάρκεια της πρακτικής , δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως δεν είχα εργαστεί ξανά στον χώρο. Φερόμουν σαν να βρίσκομαι στο φυσικό μου περιβάλλον. 

 Όλη αυτή η εμπειρία κυρίως από τους γονείς μου , έδειξε πως τελικά είχα κι εγώ το ΄΄μικρόβιο’’ να μπορώ να βοηθώ και να ανακουφίζω τους συνανθρώπους μου. 

Τα ‘’γιατροσόφια ΄’ όπως τα λένε , είναι η μεγάλη μου αγάπη και στην πατρίδα μου διδάχτηκα πολλά από αυτά χωρίς να σταματήσω όμως την αναζήτηση για πρακτικές εναλλακτικές. 

Τα τελευταία χρόνια μοιράζομαι μαζί σας , μέσα από το κανάλι μου στο youtube εναλλακτικές συνταγές για το σώμα, την διάθεση μας και αλλά και συνταγές μαγειρικής. 

Επικοινωνία: 6934383989

Γίνετε συνδρομητές στο κανάλι της Olga στο youtube , για να μην χάνετε καμία συνταγή της. 

https://www.youtube.com/channel/UCSC59SrKvuQ2NEeN04r8rCA