Αρχική TIPS Πως να αξιοποιήσετε την μισοτελειωμένη μάσκαρα.

Πως να αξιοποιήσετε την μισοτελειωμένη μάσκαρα.

224
0


Και ήρθε εκείνη η καταραμένη μέρα, που η μάσκαρα αρχίζει να στερεύει και οι βλεφαρίδες μας(που το έχουν ανάγκη) σταματάν να δείχνουν δυο μέτρα μακρύτερες και πυκνές.

Υπάρχει λύση!

1. Βάζουμε σε ένα μπολάκι καυτό νερό και αφήνουμε μέσα την μάσκαρα μας για 5 λεπτά.Όταν την βγάλετε το βουρτσάκι θα είναι ξανά νωπό και έτοιμο για χρήση.

Γιατί αυτό;
Πολύ απλά στην μισοτελειωμένη μάσκαρα υπάρχει ακόμα υγρό στο κάτω μέρος ή στα τοιχώματα που θα έχει κολλήσει ή παγώσει. Με το ζεστό νερό μαλακώνουμε το εσωτερικό της μάσκαρα και ρευστοποιείται ξανά!

2. Βάζουμε μέσα στην μάσκαρα λίγο κολλύριο ματιών και ανακατεύουμε!Το κολλύριο θα αραιώσει την εσωτερικό της μάσκαρα και αντί για ένα πηκτό αδύνατον να χρησιμοποιηθεί μείγμα, θα έχουμε μια μάσκαρα σαν ολοκαίνουργια!
Όταν πια είμαστε σίγουροι ότι η μάσκαρα μας τελείωσε για τα καλά, η συσκευασία μπορεί και πάλι να μας φανεί χρήσιμη!

3. Χτενάκι φρυδιών.Καθαρίζουμε το βουρτσάκι καλά και το ξεπλένουμε τελείως. Έπειτα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να χτενίζουμε τα φρύδια μας.

4.Χτενάκι βλεφαρίδων. Αφού το έχουμε καθαρίσει καλά, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να ξεμπλέξουμε τις βλεφαρίδες μας!

5.Χτενάκι για τα αντρικά γένια.

6.Καλύπτει τις λευκές τρίχες ή κόκκινες στα γένια.Η ποσότητα που έχει μέσα η μάσκαρα έστω και λίγη είναι αρκετή για να καλύψει λευκές ή άλλο χρώμα ανεπιθύμητωνς τριχών στα γένια των αντρών.

7.Καλύπτει τις λευκές ρίζες στο κεφάλι.Αρκεί να το περάσουμε μια φορά πάνω από ην λευκή ρίζα και έχουμε ξανά το μαύρο(ή όποιο άλλο) ωραίο φυσικό μας χρώμα.

8.Ως απολεπιστικό χειλιών.Καλά ακούσατε!Οι λεπτές ίνες της βούρτσας είναι αρκετά μαλακές για να απολεπίσουν μαζί με χλιαρό νερό τα χείλη σας!
Προηγούμενο άρθροΦτιάξε ένα διακριτικό φωτιστικό από μανταλάκια
Επόμενο άρθροΠότε φυτεύουμε βότανα και αρωματικά φυτά;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here