Αρχική PROSOXI POS KANOYME THN SELIDA NA LEI KATASKEYH

PROSOXI POS KANOYME THN SELIDA NA LEI KATASKEYH

Μιας και ο blogger δεν μας δίνει καμιά τέτοια δυνατότητα, οι περισσότεροι από εμας όταν κάνουμε αλλαγές στο blog, το κάνουμε ενώ ξέρουμε ότι έχουμε online επισκέπτες. Έλα όμως που όταν κάνουμε μια αλλαγή,π.χ. αλλαγή προτύπου, δεν είναι σωστό να βλέπουν κι οι επισκέπτες το blog στα χάλια του, δε συμφωνήτε? Γιατί μέσα στους πειραματισμούς μας, το blog μας έχει χάλια design.Και όταν το blog είναι πάλι έτοιμο το βγάζουμε.


Από τη Σχεδίαση πηγαίνουμε στην Επεξεργασία html και με τη βοήθεια του ctrl+F
βρίσκουμε το <body> και αμέσως από κάτω του προσθέτουμε τον παρακάτω κώδικα:

<center><img src=’url εικονας‘/></center> <span class=’item-control blog-admin’>

Εκεί που λέει url εικόνας βάζουμε το url της εικόνας που θέλουμε να φαίνεται.
Βρείτε άφθονες εικόνες από το http://www.google.gr/images?hl=el&source=imghp&q=page+under+construction&gbv=2&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=


τώρα βρίσκουμε στο πρότυπό μας το </body> και αμέσως από πάνω επικολλούμε τον παρακάτω κώδικα

</span>Αποθηκεύουμε το πρότυπό μας.


Εαν ανοίξετε τώρα το blog σας θα δείτε την εικόνα που βάλατε προηγουμένως και από κάτω θα δείτε κανονικά το blog σας και θα του κάνετε τις αλλαγές που θέλετε.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το blog, το βλέπουν μόνο οι διαχειριστές του ιστολογίου’ όλοι οι υπόλοιποι βλέπουν μόνο την εικόνα. Για να το επιβεβαιώσετε αυτό δοκιμάστε να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας και να δείτε το blog σας. Και θα δείτε μόνο την εικόνα. Ενώ θα μπορείτε να δείτε όλο το blog κανονικά κάτω από την εικόνα μόνο αν είστε συνδεδεμένος στον λογαριασμό σας.