Αρχική ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Το νερό στον κόσμο των βοτάνων

Το νερό στον κόσμο των βοτάνων

396
0

Το καλύτερο που μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι είναι να πίνουν αποσταγμένο νερό είναι καθαρό H2O χωρίς ορυκτά . Δηλαδή το νερό της βροχής πριν να πέσει στη γη. Κάθε άτομο πρέπει να πίνει αφθονία αποσταγμένου νερού ανά ημέρα . Σύμφωνα με το σώμα ένα άτομο πρέπει να πίνει περίπου 55 ml ανά κιλό βάρους του. Αυτό σημαίνει ένας άνθρωπος που ζυγίζει 80 κιλά θα πρέπει να πίνει περισσότερο από 4 λίτρα νερό την ημέρα . Αυτό δεν πρέπει όλo να καταναλωθεί αμέσως, αλλά κατανεμημένα σε όλη την ημέρα, το ήμισυ π.μ. και το άλλο μισό μ.μ.


Το αποσταγμένο νερό ξεπλένει τα ορυκτά και ανόργανα άλατα που προκαλούν ασθένεια στο σώμα, Πίνοντας χυμούς και άλλα υγρά δεν έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα. Υπάρχουν δύο τύποι μετάλλων στον οργανισμό. Τα οργανικά μέταλλα που αφομοιώνονται στην δομή των κυττάρων, και τα χαμηλής δόνησης ανόργανα άλατα που γίνονται δεκτά μόνο στο σώμα και δεν μπορούν να αφομοιωθούν . Αυτά τα ανόργανα άλατα προκαλούν πέτρες στα νεφρά , πέτρες στη χοληδόχο , σκλήρυνση των αρτηριών , κακή όραση , αρθρίτιδα , κλπ. Πολλοί άνθρωποι ρωτούν γιατί δεν πρέπει να πίνουν νερό πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία , έτσι ώστε να μπορεί να δώσουν στο σώμα αυτό που χρειάζεται για να παραμείνουν υγιείς . Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι ότι αν χρησιμοποιείτε νερό πηγής ή οποιοδήποτε σκληρό νερό γεμάτο ορυκτά το πρόβλημα είναι το σώμα δεν μπορεί να τα αφομοιώσει.

 

Προκειμένου για το σώμα να δεχτεί αυτά τα ανόργανα στοιχεία, πρέπει να τα πάρει ο άνθρωπος μέσω των φυτών, δηλαδή τα φυτά να πάρουν με τις ρίζες τους τα ορυκτά και με την όσμωση να τους δώσουν ‘ζωή’ και να μπορεί ο ανθρώπινος οργανισμός να τα αφομοίωση. Θα πρέπει να λαμβάνετε όλα ορυκτά από φρούτα, λαχανικά , δημητριακά , ξηρούς καρπούς και σπόρους σε μια μορφή που να μπορεί να αφομοιωθεί από τον οργανισμό μας . Έτσι, το αποσταγμένο νερό θα ξεπλύνει και θα καθαρίσει το σώμα από ανόργανα ορυκτά
Το νερό είναι ζωή-Το αποσταγμένο νερό είναι το νερό που χρειάζεστε 
GEORGE ELLINAS Για τα Βοτανολογικά.
 BA.(Business Administration U.S.A)
 MSC (Business Administration U.S.A)
Herbalist (School of Natural Healing U.S.A)
Προηγούμενο άρθροΑγχολυτικά βότανα και μπαχαρικά
Επόμενο άρθροΑργός μεταβολισμός; Ξεκολλήστε τον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here